Wat doet FT?


Spring Dinner

Elke jaar organiseert O.D.D. Femmes-Tastiques Spring Dinner. Een diner waar oud-leden met hun vriend (of zelfs al man) graag voor terugkomen. Elke femme gaat op zoek naar een geschikte jurk, mooie hakken en dan nog de perfecte date. Elk jaar een fantastische avond, met een afloop die niet iedereen zich nog kan herinneren. 

Borrels

Bijna wekelijks borrelen we met een ander heeren- of damesdispuut. Dit kan een dispuut zijn binnen Maastricht, maar ook soms buiten Maastricht. Een activiteit en een thema worden verzonnen en volgens traditie wordt ook de laars gedronken. De vele drankjes leiden vaak tot onvergetelijke avonden!

Toernooien

Bij vrijwel ieder toernooi in Maastricht en omstreken zijn wij met ons team te vinden. Soms erg fanatiek met de sporten, maar vooral bij het feesten zijn wij goed vertegenwoordigd. Niks is fijner dan een toernooi in het zonnetje met muziek op de achtergrond en een biertje in je hand!


21-diners

Wanneer een van ons 21 wordt, geeft diegene  een feestelijk diner. Vaak geheel in thema zullen wij met het dispuut afreizen naar de oude woonplek van deze femme, om de avond daar met de nodige wijntjes en mooie speeches tot een succes te maken!

Mama-, Papa-, Broertjes/zusjesdag

Elk jaar organiseren wij een dag voor een van onze familieleden. Zo kunnen zij eens een dagje meekijken in ons leven in het mooie zuiden. Overdag leuke activiteiten en 's avonds een lekker diner en een kijkje in onze kroeg de Uni natuurlijk!  Dit jaar (2017) zijn onze broers en zussen aan de beurt!

Oud-ledendag

Omdat de oud-leden ook graag nog eens terugkeren naar de stad waar zij hun studententijd beleefd hebben, wordt meestal een keer per jaar oud-leden dag gevierd. Ook deze dag staat in het teken van leuke activiteiten, gezellige etentjes, veel drankjes en natuurlijk de Laars!


En natuurlijk nog veeeel meer leuke (thema)feestjes, diners, kroegavonden en activiteiten!


Agenda

 

31 mei Borrel met Silenus
07 juni Dispuutsavond
09 juni Papadag
12 juni FT feest met Adrianus 
14 juni Borrel met Chic Sat
15 juni Petanque met Plutarchus
19 juni Uni-cantus
   

Contact

Telefoon Voorzitter
06-28036451

Telefoon Secretaris
06-39806607

Adres
Sint Nicolaasstraat 2C
6211 NN Maastricht


KVK: 40205674 

Rek.nr:  NL 17 INGB 0007130184

t. n. v. : O. D. D. Femmes-Tastiques 

E-mail

femmes_tastiques@hotmail.com 

Facebook
O.D.D. Femmes-Tastiques

Studentencafé De Uni


Wij zijn elke donderdagavond te vinden in de gezelligste
studentenkroeg van Maastricht samen met de heren van M.H.D. Epicurus. 🍺💃