Wat doet FT?


Spring Dinner

Jaarlijks organiseren wij Spring Dinner! Een diner waar niet alleen actief FT naar uitkijkt, ook oud-leden komen hiervoor graag een dagje terug naar Maastricht! Weer of geen weer, de jurken en hakken worden weer uit de kast getrokken. Alleen nog een gezellige date aan de hand en we zijn helemaal ready! Het wordt gegarandeerd een geweldige avond, met een afloop die niet iedereen zich nog kan herinneren! ;)

Borrels

Bijna wekelijks Borrelen we met een ander heeren- of damesdispuut. Dit kan een dispuut zijn binnen Maastricht, maar ook zijn we wel eens te vinden in een andere stad. Een activiteit en een thema worden verzonnen en volgens traditie wordt ook de laars gedronken. Lekker integreren en de samen de kroeg onveilig maken. 

Onvergetelijke avonden!!

 

Toernooien

Bij vrijwel ieder toernooi in Maastricht en omstreken zijn wij te vinden. Soms erg fanatiek met de sporten, maar vooral bij het feesten zijn wij goed vertegenwoordigd. Niks is fijner dan een toernooi in het zonnetje met muziek op de achtergrond en een biertje in je hand! 

Donderdagavonden

Elke donderdagavond zijn wij in Studentencafé de Uni te vinden met onze vriendjes van M.H.D. Epicurus. Er wordt veel gedanst, gekletst, gelachen en de nodige biertje worden natuurlijk achterover geslagen. Maar het mooiste van de avond is het radje aan de muur dat overuren draait!

 


21-Diners

Wanneer iemand van ons 21 wordt, wordt dit vaak gevierd met een feestelijk diner. Geheel in thema zullen wij met het dispuut afreizen naar de oude woonplek van deze femme, om de avond daar met de nodige wijntjes, heerlijke hapjes en mooie speeches tot een succes te maken!

Mama-, Papa-, Broertjes/Zusjesdag

Elk jaar organiseren wij een dag voor een van onze familieleden. Zo kunnen zij eens een dagje meekijken in ons leven in het mooie zuiden. Overdag leuke activiteiten en 's avonds een lekker diner en een kijkje in onze kroeg de Uni natuurlijk!  Dit jaar (2017) zijn onze broers en zussen aan de beurt!

Oud-ledendag/ Afzwaaidag

Omdat de oud-leden ook graag nog eens terugkeren naar de stad waar zij hun studententijd beleefd hebben, organiseren wij elk jaar een oud-ledendag. Daarnaast zwaaien wij ook graag onze leden uit wanneer zij oud-lid worden. Deze dagen staan natuuuurlijk in het teken van leuke activiteiten, gezellige etentjes, veel drankjes en niet te vergeten; de Laars!

Dispuutsweekend

Een keer per jaar aan het einde van de zomervakantie, reizen wij met z'n allen af naar een huisje verder weg in Nederland of juist heel dichtbij. Zo kunnen we gezellig al onze vakantieverhalen met elkaar delen en de vakantie afsluiten, zodat we fris en fruitig aan het nieuwe party/studiejaar kunnen beginnen!


En natuurlijk nog veeeel meer leuke (thema)feestjes, diners, kroegavonden en activiteiten!

Agenda

 

6 juni  Dispuutsavond met Chic Sat 
13 juni Dispuutsavond met Phenix en Nos Ergo 
15 juni Disputen Roeidag @Saurus🚣‍♂️
20 juni Open dispuutsavond 
21 juni La Copa met Sunergos⚽
22 juni Broers-/zussendag
27 juni Dispuutsavond 
28 juni Petanque met TSG🦪🥂
4 juli Dispuutsavond 
   
   

 

 

 

 

 

Contact

Telefoon Voorzitter (Anne)
06-36484963

Telefoon Secretaris (Floor)
06-24130515

Adres
Jekerstraat 84
6211 NV Maastricht


KVK: 40205674 

Rek.nr:  NL 17 INGB 0007130184

t.n.v. : O. D. D. Femmes-Tastiques 

 

E-mail

femmes_tastiques@hotmail.com

Facebook

O.D.D. Femmes-Tastiques

Instagram

femmestastiques

Studentencafé De Uni

 

Wij zijn elke donderdagavond te vinden in de gezelligste
studentenkroeg van Maastricht samen met de heren van M.H.D. Epicurus. 🍺💃